Svarta Fåret här härmed glädjen att presentera Månadens Återförsäljare i Augusti 2019.

SYMASKINSHUSET i Kristianstad 

Symaskinshuset

Västra Storgatan 30

291 31 KRISTIANSTAD

044-210208

www.symaskinshuset.com

Öppet tider:

Måndag- fredag 10-18

Lördag 10-15

Du hittar oss på FB och Instagram på Symaskinshuset Kristianstad

Vi låter butikens ägare Helena Ohlsson själv berätta om sin verksamhet:

– Vi på Symaskinshuset i Kristianstad älskar garn och har ett brinnande intresse för detta. Vi är en välsorterad butik med sybehör, symaskiner och garner som ligger mitt i centrala Kristianstad. Vi är stolta återförsäljare av hela Svarta Fårets sortiment och har jobbat tillsammans i många år, butiken har tidigare ägts av mina föräldrar Sven och Margareta och även dom sålde Svarat Fårets garn.

I vår butik hittar du många uppskickade modeller att inspireras av, det är så viktigt för kunden att det hela tiden händer något i butiken så vi jobbar aktivt med att skylta om våra skyltfönster varannan vecka och lyfta fram olika garner som aktivitet. Kunden ska känna att det ska vara intressant att gå in och handla eller kanske bara gå in för att få lite idéer.

Vi är fyra tjejer som jobbar i butiken och vårt motto är att kunna inspirera våra kunder till något roligt att pyssla med.

Vi har stick cafe i vår butik var tredje vecka under höst och vår. Det brukar vara väldigt populärt och vi har väldigt många duktiga kunder.

Vi på Svarta Fåret tackar Symaskinhuset  och önskar lycka till med butiken!

Nedan hittar du några bilder ifrån butikens interiör.