Läser in...
svartafaret_holidaygifts_1400x628px-

Ny kollektion - Holiday Gifts

I denna magiska årstid när kylan omfamnar oss har vi skapat en kollektion som bär med sig den sanna känslan av jul. Holiday Gifts är inte bara en kollektion av stickade plagg och accessoarer, det är en samling av kärlek, omtanke och värme i form av garn. Designerna har arbetat med stor passion och kreativitet för att ta fram en kollektion som omfamnar såväl trender som traditioner I en palett av röda, bruna och blå nyanser har vi skapat genomtänkta stick- och virkmönster som genomsyras av julens ande och värme.

Följ med till vår studio och se när Hanna (@honsomstickar på Instagram) visar och tycker till om mönstren i Holiday Gifts. En snabbgenomgång som inspirerar! 

Garner som ingår i kollektionen

Tips och Råd

För att undvika frågetecken: Tänk på att läsa igenom mönstret noga innan du påbörjar ditt arbete.

Masktäthet: Sticka eller virka alltid en provlapp enligt rekommendationen. Stämmer det inte med masktätheten som anges, prova med tunnare eller grövre stickor eller virknål. 
Rörelsevidd:  Rörelsevidden på plaggen i våra mönster varierar beroende på plaggets typ och form. För att hitta rätt storlek rekommenderar vi att du först mäter direkt på kroppen. 
Blockning och tvättning: Fukta arbetet med en sprayflaska, krama ur eventuellt överskottsvatten i en handduk. Lägg arbetet att plantorka och spänn ut det efter angivna mått.