Läser in...
throw-a-temperature_smal-
throw-a-temperature_liggande-2

Virka temperaturfilt med oss!

Har du hört talas om en "temperaturfilt" tidigare? Det är ett jättekul projekt som sträcker sig över ett helt år! Och det är vädret som styr vilka färger du ska virka med just i dag... Visst låter det kul?

Köp garn i din garnbutik och HÄNG MED! Vår filt är i Svarta Fårets Tilda - men vi har också förslag på färgkombinationer i Ulrika, Cecilia och Freja för dig som vill välja på ännu mer. 

Tagga #throwatemperature när du visar bilder på din filt!

Regnbågar av fantastiska färger!

För att ha en bra bas till din filt behöver du 20 nystan Tilda + 5 nystan kantfärg. Du kan enkelt se alla färger i våra olika temperaturfiltmönster ovan. Du kommer att behöva komplettera med vissa färger under året beroende på vädret.

beccis-vit-kant

Hej, Rebecca här!

Jag som håller i KAL:en heter Rebecca Sköld och ni hittar mig som @knitbec på Instagram och Stickbubblan på YouTube. Läs mer i första blogginlägget här nedanför. Vi kommer hänga ihop hela 2024!

beccis-vit-kant
ruta-temp-ensam

Årets ruta

Filten är designad av en fantastisk virkare som kallar sig Sassy Sheep, och den består av hexagonrutor som alla innehåller tre "temperaturfärger". I mönstret berättar vi exakt hur du virkar den, och det finns även video.

Blogginlägg

1 januari kör vi! Eller, egentligen är det andra januari vi börjar virka eftersom det är vädret den 1a som avgör den dagens ruta. Då kommer Rebecca med ett rykande färskt "nu kör vi igång"-inlägg på bloggen. Hon kommer att testa virknålar, berätta om hur det går med hennes egen filt och massa mer! Därefter kommer ett nytt blogginlägg i månaden hela året, med tävlingar och annat kul. 

Och för dig som vill välja helt själv...

Du kan enkelt plocka ihop din egen drömpalett till din temperaturfilt. Välj 20 nyanser av Tilda (eller valfritt garn), köp en passande virknål (hellre lite för stor än för liten) och några nystan kantfärg. 

throw-a-temperature_logo_rgb_300px